hanibanani

kom en för några timmar sedan efter att ha spenderat natten hos hani,
igår hade vi lite släktmiddag hemma, suuupergod mat och dragna släktingar runt ett bord. kan det bli härligare?
haha jaa de e klart att de kan! , efter att jag sovit ett tag på maten va resten av folket lite mer dragna, och stämningen va riktigt härlig!  när hälften låg och snarkade lite varstans runt halv 2 nångång drog jag på mig jackan och åkte till hani som inte slutat jobbet än så rani släppte in mig, jag sov tills hani kom hem och sen så vart de inte mkt sömn resten av natten.

idag har vi legat och degat i sängen, städat och vart o handlat lite mat. och att handla mat med araber e nåt jag inte gjort förut, haha jisses vad jag har skrattat.


jaaaaa jag är kär i mig själv?!

haha

en rolig snubbe hörde av sig till mig idag, har haft han på msn ganska länge men inte snackat alls på länge, idag skrev han till mig att han ville vara min moneyslave, alltså gå och shoppa med mig och betala allt jag vill ha, de vore nåt va ? ;D  men vi snackade vidare och han var hur trevlig som helst. sen började konstiga saker komma fram, snubben tänder på att ha en tjej som är otrogen, att hon säger allt han ska göra, att städa hemma och diska osv. han skulle också gilla att man är elak och förnedrar honom och spottar han i munnen medans man kollar på film.

haha huur wierd är inte det?! visste inte vad jag skulle säga alltså, det slutade med att vi snabbt avslutade samtalet och blockerade varandra haha..


hmmm? njae inte riktigt!




taah

jag orkar inte berätta om helgen just nu, ska kolla på  the bucket list nu och sen sova.

btw så är jag nu en arbetslös kvinna, suck :)


the stoning-cathrine mullings, dömd att stenas till döds

är en film som mami köpte till mig igår, snart ska jag sätta mig och kolla på den, ska ladda upp med papper och ta bort sminket först då jag misstänker att jag kommer skvätta iväg några tårar! det är en film om islam och sharialagar.. jaaaaaaaaaaaa typiskt mig att se såna filmer jag vet men så ere vettu!

fick typ årets konstigaste komplimang idag, men den kan jag dessvärre inte ta upp här haha.
puss



jahaja

idag har man hunnit med jobb, 3 rättersmiddag och till frissan och färgat utväxten, den 3e april ska jag byta nyans i håret har jag också kommit fram till, bort me plantinafärgen och fram med sandvitt!

är ledig från praktiken imorn och på tisdag, fyyyyfan vad skönt att få sova ut!
dock måste jag upp tidigt tisdag och hämta ut nya p-piller, man vill ju inte bli ung mamma! ;)




så de så!

happy valentines day!

jahapp, ja tänkte på massa saker jag skulle blogga om idag men nu har jag glömt allt, idag (eller snarare igår nu då) har jag iaf jobbat, därefter kommit hem och sovit ett tag, sminkade en kvinna inför kvällen och sedan så va jag hemma med en vän..
och nu är det alla hjärtans dag. ska jobba under dagen och därefter ska mami plocka upp mig och vi ska käka middag nånstans och kanske gå på bio eller nåt sånt,  hon tror inte att jag har köpt något till henne stackarn, men så är det såklart inte! hon ska få white musk parfymen från the body shop som hon blev så kär i när hon luktade på den i veckan.

tänk att idag för 4 (eller om de va 5) år sedan träffade jag mitt livs första och hittills största kärlek, undrar vad han kommer att ha för sig idag:) udda sammanträffande att jag just nu har på mig ett par örhängen som han gav mig på alla hjärtans dag 2007 eller när de nu var haha.

jajaaa, happy valentines day på er!



från mormor och mami, mormor påpekade att jag gått ner i vikt så nu försöker dom väl fläska upp mig haha


GÄSP!

herre gud låt mig sova!
fyfan vad jag känner mig sliten alltså, jobbar ta mig fan hela tiden och igårkväll hämtade hani, lance och seif upp mig då vi skulle sova hos hani och rani för att agera moraliskt stöd före och efter hanis knäoperation kl 7 imorse.
det hela slutade med att vi la oss till sängs vid halv 6 imorse, nästan försov oss till hans tid på sjukan och en dödstrött mikaela som på en palljävel sover brevid en lika trött hani som dock har en hel säng med täcke och allt därtill för sig själv -.- orättvisa! höhö

iaf. kl 9 eller om de va 10 kördes han till operation och vi andra satt och väntade. och väntade. och väntade.....och väntade. till slut blev kl halv 1 och jag fick lov att sluta vänta och bege mig till jobbet som jag spenderade i stort sett resten av dagen på.

nu sitter jag här och ska snart lägga mig och ta igen all sömn jag missat. har också tryckt i mig en såndär fryspaj, mat har jag inte haft tid att ägna en tanke åt under senaste dygnet så en sån fick det helt enkelt bli.

och tjejer i klassen! tacka mig för de nya ögonskuggorna vi kommer ha när vi kommer tillbaka från praktiken ;)

kl 04.36


07.32


jävla vinter!

sitter och fryser arslet av mig medan ja tänker på min habibi.. ett år sen du åkte in nu, ett helt jävla år sen o jag minns sista dagen som om de va igår du körde mig hem sista gången. vem kunde ana att det skulle vara sista gången jag såg dig..
kommer aldrig glömma tiderna med dig, haha fyfan vad kul vi hade.

- säg öga!
- ökha.
- säg panna!
- paana..
- säg öra!
- ögga.. laa öraaa!
- säg ögonbryn!
- ÖGABRYYYYN

- LAAAAAAA, biiiielaaandaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!  "medan belinda i vrede bombade dig med nanbröd" haha...

.. internskämt. skrattar varje gång jag tänker på den kvällen :)


happ, detta blev ett konstigt känslomässigt inlägg. såna får man skriva ibland när man behöver! ska iaf snart lägga mig och kolla en makeup utbildningsfilm, kanske jag lär mig något nytt :)


you only live once

helgen... början av den har jag ju redan berättat lite snabbt om, men när jag komm fram till ronna mötte rani upp mig o vi knallade upp till lägenheten där vi kolla på film tills hani kom hem från jobbet, då vare middagsdags för honom sen glodde vi på fler filmer tills typ halv sex lördag morgon då vi ringde dit seif och råkade väcka rani.

när jag skulle duscha upptäkte jag att mitt ansikte reagerat på ett puder jag hade på mig och ville bara gråta, såg förjävlig ut! men jag tog mig i kragen och åkte till fadis 20års fest trots att jag fortfarande va lite flammig i fejjan, eloge till mig!

kvällen där började ganska segt men efter att flickorna jag kom med stack så drog de igång ganska rejält, när det var dags för mig att dra så sällskapades jag av 2 trevliga tjejor från jakobsberg och väl hemma slocknade jag direkt i sängen.

och nu kom jag hem för ett tag sen från milano där det blev en chailatte med amanda :)

hani fick sova lite grann


@fadis


you never know you know!

fortfarande förkyld, när ska skiten släppa?!

idag jobbade jag bara på the body shop, lunchade med min kära mor på nancys och efter jobbet blev det en snabbfika med hani och lance.
efter fikat så åkte jag hem och tog en snabbdusch o fräshade till mig lite för att sedan springa till bussen och ta mig till fittja för att spendera lite tid med ferhat, därefter åkte jag hem igen, o nu har jag vart hemma en timme snart.
och om en timme ska jag traska iväg till bussen igen denna gång mot ronna där natten ska spenderas med härliga pojkar:)

imorn blire 20års fest för fadi hos honom i brunnsäng, it will be fuuuuun.

frågan är hur jag ska orka hålla mig vaken tills det är dags att gå till bussen, känner att mina ögon sviker mig!

kan ju också passa på att tala om för er som missat att en ny trend som kommer till våren är att man ska bleka sina ögonbryn. undrar hur många som kommer att haka på den trenden? plantinabryn, njae, kanske inte för min del dåra. men man vet ju aldrig, smaken e som baken!

porslinsdocka looken is back, natural color-get lost!




byta immunförsvar? nån?

bahh jag har som sagt vart himla förkyld under helgen och idag bestämde jag mig för att jag nu e frisk så jag gick upp och till praktiken och jobbet men min kropp höll inte med mig så pga ett antal hostattacker i mina kunders öron på jobbet vart jag tvungen att dra mig hemåt halv 8 ist för 9. fan om den här hostan inte är borta imorn.

 

look of today helt enkelt.


RSS 2.0