happy fool

ja känner att denna blogg börjar närma sig sin död alltså, vem faaaan tar tid att sitta här o snacka om sitt liv? varför inte leva livet varje minut ist? de e precis det jag har upptäckt och därför bara skriver här när jag inte har något att göra!

sen i torsdags har jag bott hos bonniebanani och varje dag har vart en enda stor fest som vanligt, ist för att berätta om hela helgen så lägger jag upp några bilder, dock blev det bara bilder i fredags.. i lördags kom iaf levi och alex och vi hade supermysigt:)


lelelele

kom hem efter en lång härlig powerwalk för ett tag sen, måste göra de till en rutin att knata nån timme om dagen!

nu är bonnie på väg hitåt och vi hittar alltid på nåt trevligt, men ikväll precis som igårkväll blire väl att ligga i sängen o va deprimerade tillsammans heh..
fan vad jag hatar känslor.

i wear heels bigger than your dick.

har haft långhelg nu sen i torsdags, och jag har ju inte direkt suttit hemma hela helgen!

grejen e bara den att dagarna flyter ihop i mitt minne så jag berättar bara lite småsaker ist :)
häromdagen drog jag med bonnie till en födelsedagsfest i fittja, sen att vi 2 skulle vara dom enda två vita personerna där hade jag ingen aning om förrns vi stod där i hallen, men det var superskojigt iaf,
jag fick en ny vän också, Tina, kvinnan är hur skön som helst..

igår blev de krök med pojkarna @fadis place och som vanligt slutar det alltid med kaos på ett eller annat sätt, mer behöver jag inte gå in på det:) kvällen slutade iaf med att jag knatade hem till mavve och spenderade resterande timmar av natten där med mavve, john och fadi.
fadi fick för sig att byta frisyr så john drog fram rakapparaten och låt oss säga att resultatet inte blev sådär jätte snyggt.. så på morgonkvisten fick jag agera frisör och raka av hela skiten så nu mera är fadi en rakad man.




makeup

när jag endå e igång så kan jag passa på att lägga upp en bild på en sminkning jag gjorde på bonnie i skolan häromdagen :)




döh

idag blev de ingen skola för min del, det blev ist städning, tvätt, tv och en härlig powerwalk med sofia, riktigt skönt va de!  är aldrig hemma nu för tiden så bloggen blir lidande, jag har bättre saker för mig ;)

näämen jag ska inte gå in på vad jag gör hela veckorna men igår blev de chillin med bland annat dessa sötnosar hos mavve :)


helgen

hehe, höhöööö,... jaadu. började med valborg i uppsala , skönaste stället att fira valborg på, mindre skönt va att hos åsa som vi sov hos spökar det.. nu tror jag verkligen på spöken.
men helgen är ju inte över efter valborg utan de va bara att fräsha upp sig för att åka till ronna o där blev de krök med edwar, nashwan, poles, fadi och nån annan???? ska inte gå in på några detaljer utan jag utelämnar det åt fantasin ;)

idag skulle jag begett mig till bredäng men efter att inte ha sovit ett piss i helgen så somnade jag när jag kom hem idag vid 12, efter det har jag sovit tills för ett par timmar sen.. förlåt riad

helgens bästa;
-mikaela vakna..
-huh?
-vakna du har huvet i maten!
-vahh, ojj chickenbits...gott

här kommer en bild från plåtningen för hundra år sen.. evelin va min modell




RSS 2.0