By the way!

på tal om hösten så för er som inte gärna sitter o fryser framför datan på de kommande dystra vinterkvällarna har jag ett hett tips ;)


USB heating slippers
ja ni förstår väl via namnet vad det är ?

31 aug

kom precis hem från ikea med mami, har vart o köpt lite nya saker till mitt rum. nya gardinstänger, lite ljus o sånt som ska göra rummet lite mysigare nu till hösten.
fan imorn är det 1 september... hösten är här och samtidigt som jag känner att jag bara vill gå i ide så bara längtar jag efter att få gå i höstkläder, det är ju faktist på hösten kläderna är som snyggast!


och så vill jag gratta kicki ock amanda för idag är det deras dag!




morr´n

vad fan gör jag vaken? jag börjar 11.40 och sitter här vaken och påklädd. suck

jag vill haaaaaaaaaa


söndag ärlikamed bakis..

god morgon

gårdagen var jätte mysig med alla tjejer samlade! dock glömde de flesta sina kameror så det blev inte så mycket bilder (?) , men men.. god mat, underbara brudar och alkohol. kan det bli bättre?

snart ska jag bege mig till bredäng o träffa denna sötnos som jag inte träffat på alldeles för länge.


lördaaaag

idag är det fullt upp med trevligheter!
om ett par timmar ska jag knalla över till en kvinna som jag ska sminka o styla inför ett bröllop hon ska gå på idag, har massa idéer! efter det så ska jag hem och packa ihop smink, kläder och allt man kan tänkas behöva för ikväll blir det tjejmiddag med alla brudar ;) taggad! temat är black&white så får se vad jag rotar fram för trevliga plagg i garderoben. tänkte köra på svart/vita färger i makeupen också, men får se hur det slutar, kanske får en ny bättre idé? :)

men än så länge hade jag tänkt mig en sminkning i stil med detta, fast dock mycket mildare!




´Im the leader of the crowd

mihi det blev inget bloggande igår.. ja va i tumba över natten o chilla steeeeeenhårt hos min vän kallad big butt.
idag har jag haft 2 relativt sköna lektioner sen gick ja och hämtade ut min lön, wohooo finally! ska åka lite senare o kika efter ny mobil med david.

nu e rummet klart, nästa vecka sitter tavlorna uppe också, så jag lägger upp bilder när det är klart också :)

förutom det är denna dag jävligt torr o tråkig, finns inte så mycket att blogga om, have a nice day!



almost done!

nu har jag jobbat klart för idag med rummet, imorn ska det bli helt klart! då kommer det bilder :)
nu ska jag sätta mig och måla naglarna och kolla på animal planet, har fastnat helt för den kanalen, deras djurräddningsprogram kan hålla mig framför tvn i timmar!
men men , god natt!


trött

daaaah, kom hem från skolan för ett tag sen, snart är det dags att sätta igång o måla igen, mina axlar gråter :(

dig saknar jag!

still not done, suck

idag har jag fortsatt måla i rummet, men är fortfarande inte klar -.-  dessutom märke jag att färgen inte kommer att räcka så måste åka o köpa mer färg också, blää ja som bara vill bli klar!

here comes ett par andra sminkningar jag gjort i skolan, mer kommer när vi sätter igång igen, förhoppningsvis nu i veckan!




god natt :)

Make it

i ett försök att göra denna tråkiga söndagskväll lite roligare satte jag igång att kolla igenom alla bilder tagna i skolan under makeup lektionerna och inför modevisningar, och hittade den här bilden på linnea innan en modevisning vi hade i våras. måste säga att jag är riktigt nöjd med den sminkningen, men endå undrar jag om jag hade gjort likadant nu snart ett halvårs nya kunskaper senare?

jag kommer att lägga upp fler såna här bilder på sminkningar och modevisningar och sådant jag pysslar med via skolan :)


puuuhh

nu sitter jag här med en iskall smirnoff ice o chillar ner i varv lite efter att ha spenderat hela dagen med att måla om i mitt rum, vilket jävla skitjobb alltså! är fortfarande inte klar men min rygg skriker efter massage, nån volontär massös?

hur som helst, gårdagen var väl helt okej, åkte upp till bredäng, mötte pojkarna o sedan bar det iväg mot stan, satt på café 60 och mös med en chai latte, när kvällen blev till natt hämtade david mig, vi åkte o käka, sen va de direkt i säng :)

oh she´s a diva

nu ska jag åka till bredäng och spendera resten av denna kväll med den här plutten, ha en trevlig kväll folket!


Cause every girl in here wanna be her

god morgon världen!
gårdagskvällen slutade inte hemma med gammal skön musik som planerat, istället blev det en sen kväll hos min kusin med en del trevligt folk, dock var det innte lika trevligt att vakna kl 8 imorse för att åka o köpa färg till mitt rum som snart ska få slippa den där fula blåa färgen det har nu!

lördag idag alltså, känns inte alls som lördag.. hmm vad e jag sugen på att göra ikväll tro?

jag längtar till sminklektionerna in school, att få sminka till modevisningar igen och suga in all info som finns om smink o sminkets alla trender! hoppas bara att vår nya makeup lärare är lika bra som den förra var, men är det ens möjligt? hon var bäst

 
Nicholie sminkade mig för framsidan på vår klasstidning. såhär blev det :)

We all came here to do what we do

jahapp idag hade man första lektionen på 10 veckor, de kändes ju lite segt, men fan va skönt endå att komma in i rutiner igen!  fick nog det skönaste schemat man kan få också ;)
efter den enda lektion jag hade idag så har ja knallat runt i stan lite o köpt nya fräsha block o sånt för skolstarten, inte sådär jätte kul att inhandla kanske hehe men de är ju nödvändigheter soooo you do the math!

så vad gör man en fredagskväll som denna då? jag orkar inte med någon idag känner jag, skulle träffa D men ja känner att jag helst av allt bara vill sitta här med mig själv o lyssna på gammal musik o bara vara allmänt off :)


hmm

jag som alltid sagt att jag aldrig ska börja blogga, precis som när man va liten o sa till sina föräldrar att man aldrig ska flytta hemifrån! man tror verkligen på sina ord men endå gör man raka motsatsen ibland. men men,  jag gör ett försök med att blogga lite om mitt liv och min utbildning Beauty&Fame. enjoy :)

RSS 2.0