hehe har inte haft nån lust att blogga senaste veckan..

men iaf, helgen bestod av allt utom sömn!
i fredags blev de partaj hos fadi med sköna grabbar och dryga brudar. hani kom som en räddare i nöden och skjutsade hem bonnie till tumba och mig hem till hagen vid halv 5 eller nåt.
i lördags vaknade jag i rimlig tid för att gå och jobba orimligt bakis.

efter jobb åkte jag hem, sminkade mamis vän inför deras partykväll och sedan låg jag helt död i sängen och kollade film tills maikel kom vid 11, och under lördag natt blev det matlagning, kortspel och skräckfilm. vi somnade runt 6 söndag morgon och därmed bestod hela söndagen av thaimat och sängvistelse:)

idag var jag o städade hos en kollega som opererat armen och därmed inte kunnat städa sj, fick en liten lön för det och mer finns inte att berätta om senaste dagarna :)



ijustlovethispic.



somliga säger att ett gott skratt förlänger livet....

andra att tiden går snabbare när man har kul..
lite knas fan, dom 2 ordspråken slår ju ut varandra. så vad ska man nu tro? ska man sluta skratta eller whaat. höhö "humor".

menmen, helgen lite snabbt då;
fredagen innefattade tacosoch trevliga brudar at kickis house, sen blev de nåt random lokalkrök, men där blev vi inte långvariga! jag thilda och josefin åkte hem till david, där det blev en hel del skratt med boysen och sedan jävligt svårt att vakna efter nån timmes sömn innan jobb..
lördagen spenderades i rågsved hos feras, det va myspys. han hade köpt lite smycken till mig också, haha gullunge.. men iaf, lite bilder som vanligt nu då ;)



okej

jag suger på att blogga ibland....

men iaf, härom dagen när jag kom tillbaka till praktiken efter lunch, hade jag fått ett paket..
amanda hade vart sådär jättegullig o köpt en klänning till mig som jag spanat in! <3

och idag va jag med mor och gjorde en snabbshopping, here comes bilder på klänningen och dagens shopping :)




denna inhandlades också för ett antal dagar sen.. med en nice lack till naglarna


att göra en lång helg kort

i fredags blev de lite släktparty hos mormor och efter några glas bestämde jag och henni oss för att ta hål i öronen eftersom min kusin hade med sig en håltagarpistol, så jag tog 2 nya hål, har alltså totalt 7 st nu..
runt två traskade jag och mami vidare till efterfest och vid 5 lördag morgon låg man väl i sängen.

löördagen började med brunch på nancys med brudarna och där planerades även kvällen.
vid 10 tog vi tåget upp mot sthlm där det blev utgång på the bridge. underbar kväll med underbart folk kan jag bara säga. riktigt roligt! sååå vid halv 6 kom vi i säng hos amanda så inatt kommer jag sova som en stock!

partysugna brudar!


mormor

jag va hos mormor idag , och där hittar man alltid nåt man vill ta över:) idag fick de bli en skinnväska och en lite annorlunda kavajblus.

men nu är klockan 03:08 så det är dags för mig att krypa ner under täcket! puss





farsan

kom precis hem efter att ha vart och sett farsan på heron city med sadeer, haha satan vad jag skrattade, årets film! :)
efter bion blev de tjockispinnar på donken och nu sitter jag här och saknar bassam som har åkt till london på obestämd tid. buhuu


me miss!


paprika

sitter här och knaprar på en bit gul paprika, det är ju barnsligt gott alltså!

idag har jag sprungit runt och städat och fixat här hemma.. såna dagar behöver man ta ibland!

min födelsedag kommer närmre och närmre hela tiden och jag räknade nyss ut att det nu är 36 dagar kvar om man räknar bort idag. höhö sen är jag vuxen...
men vad jag längtar allra mest till är den 9 Augusti, kl 17:50. då drar vi brudar till ayia napa och lever rövare i 8 dagar. så räkna med vilda efterfester på barbara hotel!


skvaller

haha fyfan vad det är jobbigt att sitta på smarrigt gossip när man inte har nån att skvallra med om det! och nu kan jag tänka mig att några flickor kommer att ringa mig imorn och undra vad jag har för smarrigt hahaha..



RSS 2.0