hold on biatch

hmm, jag e superduperförkyld och har spenderat helgen hemma under täcket i princip, idag hade vi middag för en person som ska åka bort ett tag.. and thats that.

igår hade vi en såkallad namnceremoni i skolan då Beauty&Fame som min linje heter skulle byta namn eftersom beauty and fame låter lite fjolligt. så några flickor i 1an fick biobiljetter för sitt såkallade bra namnförslag som nu är linjens nya namn.. kan ju inte direkt säga att de blev stående ovationer från vår sida. dööööda dom som kom med förslaget säger jag haha... men iaf. nu heter den linje jag pluggar för att bli makeup artist stylist linjen.

och då tänker jag lite logiskt till skillnad från dom tydligen, för vem faaaan kopplar smink med ordet stylist? eller är det bara jag som tänker på kläder? nej usch namnet blev inte bra alls och detta ska självklart överklagas!


och såhär ser jag ut när jag jobbar på the body shop, pretty hot haa ;)

 

 


aaaalå

vem e kungen i djungeln?

igår sålde jag 4 avtal på jobbet, pengar rullar in som de ska!

jag hann bara komma hem från jobbet igår innan lilla amanda ringde o va rädd för spöken så hani och lance fick lov att köra mig till henne så jag kunde skrämma bort alla spöken och sedan spendera natten där, jag är dessutom ledig från praktiken idag så jag har legat i mammas säng hela dagen me mio o kollat på tv1000. fan såna där kanaler är inte bra för hälsan! man gör ju inget annat än att kolla på film.

nu ska jag iaf kasta på mig kläder och bege mig till jobbet.

puss

jag bara älskar mina duschprodukter. SÅ DET SÅ!


blaahhhhh

nu har jag tid att sitta här:)

jag har praktiserat i en vecka på the body shop o har redan hunnit införskaffa mig 2 grejer därifrån, inte bra för min ekonomi för tillfället måste jag säga. det blev iaf en liten "box" med 5 fina skuggor och en bodymask som renar, stramar ut huden, motverkar bristningar och celluliter höhö.

men men, igår va isho här o vi hade mys framför tvn hela kvällen, när han stack somnade jag ifrån avatar som ja såg på datan, idag skulle jag på en liten middag hos becka men kände mig lite krasslig så ja har stannat hemma hela dagen i sängen. and thats that!

btw, nu har vi brudar bokat en resa till Ayia napa, i augusti är det oss man ser där nere på alla partyplaces!!


praktik

idag fixade jag en praktikplats så från och med imorn kl 1 praktiserar jag i ett antal månader på The Body Shop i södertälje.

hur faaaaaan ska jag klara av att vakna varje morgon, åka till TBS, jobba där i typ 8 timmar för att sedan bege mig direkt till mitt jobb och jobba vidare där till kl 9 varje dag. snacka om att bloggen kommer bli lidande. jag kommer att vara så död när jag kommer hem att datan inte är ett alternativ till vad jag ska göra, däremot kommer sängen kännas fruktansvärt lockande!

idag var jag också en sväng till skärholmen med bonnie och maya, dom fixade sina praktikplatser där och jag köpte mig ett par söta trosor som jag inte kunde lämna kvar där på galgen!




det är söndag alldeles för ofta!

hur många söndagar har man egentligen lovat sig själv att man aldrig mer ska dricka alkohol?

i fredags firade vi att jennifer blivit vuxen med god mat och alkohol, det var mysigt och jag vaknade i min egna säng och inte speciellt bakis.
igår däremot blev det impulsresa till ronna, salim kom och hämtade mig med taxi, vi plockade upp belinda och drog till resten av pojkarna. vissa personer som jag sagt upp bekantskapen med var där och det slutade som jag förutspått inte bra. jag och en viss kille började bråka. men men, rebecka dök upp också tillsammans med några tjejor. kvällen slutade kanske lite mindre lyckat för vissa men för mig tog den fan aldrig slut.
kl  7 imorse satte jag mig på bussen hem och väl framme fick chauffören komma och putta till mig då jag hade somnat.

dagen har spenderats 100% i sängen och efter att ha druckit ett antal liter vatten tog jag mig upp för ett par timmar sen, och snart är det tags att lägga sig för andra ggn idag hehe

pics från fredagen


museum

igår va klassen på nåt av dom där museerna på djurgården, kommer inte ihåg vilket av dom men de va inte direkt kul höhö, efter deeet så hämtade safwan upp mig o gjorde mig sällskap till kl 5  när jag började jobba, sen satt jag i min kontorsstol i 4 timmar o ringde väl 150 nr.. daah, men de ganska skönt jobb endå vill jag endå tillägga.

efter jobbet var jag så fruktansvärt trött efter mycket att göra så medan ja läste en bok som ja måste läsa i svenskan somnade jag och sov som en stock :)

btw så fyllde jennifer 18 igår, grattis till henne! imorn blire ladiesnight at her place:)


idaaaaaag hade vi bara en lektion sen möte om vår linje, efter mötet blev de thaimat med mami, jag e ledig idag, fyfan vad skönt det är!

borde ta tillfället i akt och plugga till provet imorn jag inte haft tid eller ork att plugga till men fan, de får gå som det går helt enkelt. nu ska jag bara njuta av min lediga kväll :)

haha amanda  tror sig vara en staty inne i museét?


typ gud eller nåt? haha , gustav vasa? i doont know


hellu

kom hem från jobbet för dryga timmen sen, idag va min andra riktiga arbetsdag där och jag sålde mitt första avtal, stolt e jag!

nu ska jag spela tetris som jag blivit helt obsessed av alltså, sen e de sängen som gäller för att imorn upprepa exakt samma schema som idag -.-
daah jag är inte gjord för att arbeta

dööh

kom hem från jobbet för någon timme sen, nu ska jag börja jobba hårt alltså.. mån-tors varje vecka ungefär, money talks!
fick dessutom veta att 10 st kommer bli av med jobbet, o jag e ny så ligger risigt till. satan.

inte min dag idag så jag tänker inte skriva något mer nu


puss

yoyoyo

klev i princip nyss upp från sängen.. har legat o kramat kudden och hällt i mig apelsinjuice hela dagen,
igår blev det 18års fest för carina i saltskog. var det kul?

jag e himla dålig på att ta bilder men hann ta 2 st medan vi förade lite hos sofia;
jaaaa, jag ser lagom road ut!


fööörkyld

jobbet i förrgår gick braaa, och när jag slutade hämtade en secret friend upp mig och skjutsade mig till hani, där blev det film me pojkarna sen åkte jag hem.

igår låg jag mestadels i sängen då ja vaknade förkyld som en åsna, mot kvällen drog jag på mig min feta jacka och begav mig av till södertälje hamn för en myskväll hos frida med några flickor... vilket slutade med en rejäl fylla hos fadi, har ingen aning om när vi kom tillbaka till frida men då var det direkt till sängen och in i drömmarnas värld :)

vaknade fortfarande påverkad vid halv 1 , då blev det till att promenera till pizzerian och käka bakismat samt dricka ett antal burkar läsk höhööö.

btw! Bonnie din ipod finns hos fadi så du vet, jag orkar inte hämta mobilen för att meddela det haha..

hmmmm...


5e januari

min första arbetsdag! första gången jag själv fixat ett jobb, stolt är jag hehe.
så idag ska jag infinna mig på jobbet kl 17:00 ;)

igår spenderades kvällen hos bassam med filmer, bland annat This is it - MJ filmen, fyfan va kass den var. orkade inte ens se klart, trodde att den skulle vara riktigt bra men usch vi somnade nästan..

 

dagen efter nyår va jag ju som sagt på 18-årsfest, fick bilderna från de igår, ska man skratta eller gråta när rani skickar bilder som den andra? haha, jag skrattade iaf mest.


jahaaapp

då ska man försöka sammanfatta de senaste dagarna relativt kort. hur fan ska de gå?
hmm.. nyår får till störst del sammanfattas med bilder. det var en trevlans kväll med jävligt god mat och roligt folk. dock fick jag en cigg tryckt under ögat så har ett himla fint märke där nu..

 

igår blev det 18års fest i saltskog hos raad med trevligt folk, tårta och alkohol. därefter tillkom en fucked up nagel, skiten gick av så pass långt in att köttet under nageln är framme - iiinte skönt!

men men, here comes pics from new years eve.




samer va söt igår också haha



RSS 2.0