tisdag igen då

jag har inte vart hemma på ett par dagar så har inte bloggat nåt :)  va iaf och hälsade på mina syskon härom dagen o lämnade lite julklappar till dom, syrran poserar stolt i sin nya "pappa betalar" mössa :)

iförrgår spenderades natten hos sofia med gossip och oboy, och igår sov jag hos belinda efter heldags shopping, idag blev det lite mer shopping och de resulterade i en något plattare plånbok... but i dont need a man. höhö internskämt.




baah

vad händer daaaa? maikel kom hit för några timmar sen, och för ett tag sen fick jag massage av gullungen vilket bidrog till att jag somnade och han åkte hem, haha trevligt sällskap kallas det! men nu är jag iaf vaken igen och gör ingenting.

this i like!


trött

julen kom och gick, nu är det nyår man längtar till, eller...?
jag var iaf som sagt hos bonnie sen i onsdags, de va mysigt att fira jul med en helsvensk familj med svenk julmat ist för en massa finska lådor! 
efter att vi öppnat julklapparna och umgåtts ett tag igår så gick jag och bonnie till sängen och sov ett par timmar hehe, senare på kvällen hämtade maikel och hans vän upp oss, vi drog till södertälje och krökade, sen ska vi inte gå in mer på detaljerna från den natten (Y)

här är iaf vad jag fick i julklapp i år, och jag i ett par wierdo kikarbrillor. hehe!

Bobbys schampoo+balsam

silverschampoo

sminkbok

2 par trosor (pussy delux)

2 filmer

beckhamparfymen intimately + lotion

nagelfil med swarovski kristaller på
2 annorlunda ögonskuggor
3 st
body butter från the body shop

en sminkväska från oriflame

en liten sten - min ängel

en almanacka

gucci envy me parfymen

lite olika örhängen

mascara, annat smink och sminkborttagningsmedel

en eyelinerborste från oriflame

en "badbomb"

och tvn som jag fick för några dagar sen :) 


23/12

imorn är det julafton, och här sitter jag och funderar på hur mark kommer ha det bakom galler i jul...

om en timme tar jag bussen till arbetsutbildningen som börjar kl 1, efter utbildningen ska jag ner på stan och köpa ett par julklappar som jag inte köpt än, sen så kommer min kusin och vi byter klappar innan jag åker, seeen bär det av till tumba med alla klappisar och där stannar jag till juldagen. så blir nog inget bloggande tror jag.



en tidig julklapp!

idag fick jag en tidig julklapp av mami, jag kan ju endå inte släpa med mig den till tumba där jag ska fira julen så jag fick den idag ist :)


22/12

shoo bitches!
igår blev det hastigt bestämt att jag och bonnie skulle åka till vårby gård och kröka med ferhat, mohammed aka skogsmulle och "madagaskar" , efter en helkväll med alldeles för mycket av det goda åkte jag hem till bonnie och sov till typ halv 2 idag. meen vad som händer i vårby stannar i vårby! hoppas jag...

nu håller vi på och gör julskinka och kollar anna ankas jul, imorn blire jobbutbildning och köp av sista julklapparna!

bonnie när vi kom hem inatt, halv 3 nångång - fram med tacos!

21/12

igår hamnade jag hos hani, blev film och kolsvarta popcorn, självklart missade jag sista bussen så tack för skjutsen maikel!
idag har jag julstädat i lägenheten och nu sitter jag och lyssnar på julmusik :)
när mami kommer hem ska vi göra knäck och andra godsaker inför julafton (trots att jag inte ska vara hemma).

idag fick jag också veta att jag ska på arbetsutbildning dagen innan jul, mindre kul-.- men som sagt, money talks !


tudelu

idag var det upp och hoppa kl halv 9 för att åka till stan och köpa lite fler julklappar, bl.a till min bror, sen åkte vi runt till massa olika butiker och köpte allt möjligt inför julen, och så blev det en tripp till ronna.
när vi äntligen kom hem så kom min kusin, henni och mormor förbi då micke (kusin) fyller 24 år idag så vi grattade lite.

nu ska jag bara föna håret och sminka mig lite sen bär det av till brunnsäng där tjejerna ska ha christmas night , kolla julfilmer, äta pepparkakor och mysa

grattis på födelsedagen kusin. himla gammal bild men så får de bli :)


fredag

idag vare julavslutning i skolan, gjorde ett par örhängen och ett tredje armband för att försöka höja betyget i en stylingkurs, är helt klart nöjd med armbandet, det vart snyggt :)
det roliga med min skola är att allt ska firas, det ska va "fest" i byggnaden till jul, vår, sommar, halloween, påsk och jaa u name it, allt som går att fira helt enkelt, det som är ännu mer kul är att oavsett vad som firas så är det syriansk och arabisk musik som pumpas i korridorerna! mihi

ikväll blir de bio på sergel me flickorna, får se vilken film vi ska se, men nya klackarna ska iaf invigas, satan om dom är hala, vore inge vidare att halka fram!

här är iaf örhängena jag gjorde idag :) pissbild men men..


snööööstorm

jag haaatar all denna jävla  snö, bara trillar och halkar hela tiden.. och idag var alla bussar inställda, så jag och bonnie tog pendeln till stan och där blev det en mumsig chai latte på café  60.
p.g.a viss händelse under natten så ville mami få mig på bättre humör genom att åka och kolla på nya skor vilket hon lyckades himla bra med, jag hittade 2 par finisar:)

första paret (dom bruna) va mest för att ha ett par låga skor men som endå värmer lite, och andra (svarta) för att jag blev kär i dom.





viiirus

virus har bombat min data så imorn skaden på lagning, vet inte när jag får tillbaka den så vet inte när jag kommer blogga igen efter detta :)

puuuussss


shooooo

hehe.. har inte haft så mycket för mig senaste dagarna så har inte skrivit något här (:

fan 10 dagar kvar till jul! dags att börja julhandla

klapptips till den som är intresserad av hudvård och utseende; skönhetsbibeln
i den står det mesta som är nödvändigt & kul att veta.



freeedag

igår låg jag hemma hela dagen efter skolan i sängen och hade huvudverk, nu ska jag bara fixa mig lite snabbt sen drar jag till rågsved hem till denna gullunge, puss


äntligen hemma!

dagen började med att jag vaknade en kvart innan min buss skulle gå, så fick springa upp och ringa min söta mormor som kom och körde mig till skolan, där jag sedan kl 8 imorse började med första sminkningen på evelin.
sen begav vi oss mot saltskog gård, mötte fotograferna och började plåta, göra ny sminkning, plåta, ny sminkning etc :)

jag tror att resutatet blev helt okej, får se hur slutresultatet blev på måndag :)
hann ta några kassa smygbilder under plåtningarna som kommer här.

efter att ha sprungit runt och fixat med det från 8-5 nånting så hämtade mami mig och vi åkte till heron för att äta middag och se Luftslottet som sprängdes. och efter att ha sett alla de där 3 filmerna nu måste jag endå säga att den första var överlägset bäst!

Bonnie i full gång med makeupen på sin modell


Kicki - modellade åt Amanda


Evelin - min modell


Evelin, annan makeup och stil


Kicki

förlåt!

jag har verkligen vart kass på att blogga senaste veckan, meeen ja har faktist vart sjuk så ja skyller på det :) , statistiken har ju bara gått uppåt trots allt! ;)

satt nyss med mami och kollade på Flickan som lekte med elden , den va bra, men ettan var bättre, imorn kanske det blir 3an på bio om vi orkar :)

sydde klart ett skolarbete, så nu har jag något att lägga borstarna i när jag sminkar ist för på bordet ;) (dock inte världens snyggaste skärp i den på bilden nu då men det hade jag bara för att testa den, de fattar ni ;D)

och så var jag hos evelin och planerade klädsel inför plåtningen imorn, det är alltså evelin som ska vara min modell då. tror det kan bli bra!




underwear

finns de nåt roligare än att köpa underkläder? speciellt såna här roliga med texter haha.
bara jag som älskar komiska underkläder? ^^ sexiga underkläder e ju dock också kul att köpa men aaaa :)

dom här hitade jag på http://D7.se , haha i like
"its not going to lick it self" hahah(Y)


sunday

det har inte blivit något bloggande i helgen, sooorry, de beror iaf på att jag har legat död i sängen med feber sen i fredags. är fortfarande dålig men lite bättre nu, dock blir de ingen skola för min del imorn...
för att uppmuntra mig köpte iaf mami ett par mystights till mig igår :)


torsdag

dagen började med att min buss var försenad så jag blev sen till skolan. sen slutade jag vid lunch, drog ner på stan, satte in lite cash på kontot, hämtade ett par lösfransar från make up store(till plåtningen den 9e) och köpte hårfärg, det börjar bli dags att ringa min frisör och be henne få bort denna gräsliga utväxt igen!

sedan efter att ha kommit hem och sovit ett par timmar bar det iväg till världens bästa thairestaurang och en sväng till på stan, då fick ett par tights följa med hem också :) och en julklapp till bonnie, men den kan jag tyvärr inte visa ;)

sorry för så kass bild på fransarna men dom ville helt enkelt inte va me på bild..


vatten

alltså..
är det bara jag som typ fryser fast och blir helt tårögd av såna här bilder? de e så sjuuukt läskigt me undervattenbilder och stora djur i vattnet, guud mitt huvud bara lägger av när jag ser såna här bilder. tänk dig att du är ute o simmar och så plötsligt dyker en fena upp o en fet jävla haj eller val kommer, jag skulle pissa på mig!


nyvaken

gick upp en timme för tidigt imorse, tänkte lite fel när jag ställde kl så efter skolan gick jag hem och sov tills nu ungefär :)  om man nu kan kalla denna dag för skoldag? vi kollade på filmen moulin rouge och framför oss fanns bland annat detta;
sen slutade vi för dagen :)

linnea och daniella tyckte om min mjuka hembakta pepparkaka;)


2 dec

ooch så var det vitt på marken! dags att plocka fram gröten och varm oboy, eller varför inte en chai?  mums!


haaaallå vakna ?

det är ju första december! helt sjukt vad tiden flyger förbi, nyss sprang man omkring i klänning ju. eller är det bara jag som känner så? men men, ingen har missat årets julklappstips antar jag? me wants!

booo.. i år är första året jag kan minnas som mamma inte köpt en sån där liten choklad kalender till mig :(
men men, det är väl dags att växa upp nu kanske?



loveit

alltid lika kul med nya kläder! ;)
men nu är det dags att plugga lite rättskunskap,  ciao!


RSS 2.0