Rätt produkt för din ålder!

20 årsåldern - förebygg
Dags att tänka på att använda solskyddsfaktor i ansiktet och en antioxidant som tillsammans förhindrar att huden åldras för tidigt. att böre med anti-ageing cremer är bara att glömma, det är alldeles för tidigt för att börja motverka rynkor. vill du ha ett fräscht ansikte ska du satsa på bra rengöringsprodukter!

30 årsåldern - peela
vid 30 minskar produktionen av kollagen och nedräkningen mot en slappare, tunnare och ryknigare hud börjar. Det är då dags att börja satsa på produkter som ger cellförnyelsen en putt i baken och som skyddar mot omgivningen. man bör också börja använda nattcreme och peela ansiktet minst en gång/månad.

40 årsåldern - stimulera
dags att skaffa starkare antirynk-produkter och dessutom något som tar hand om eventuella pigmentförändringar! peela också ansiktet iaf en gång i veckan.

50 årsåldern - strama till
huden har nu blivit oundvikligt slappare och som sagt finns det inga magiska lyft på burk! dermatologerna brukar rekomendera att man nu börjar använda cremer som innehåller copper peptide under natten. = bromsar slapphetsutvecklingen lite grann. huden kan också bli lite torrare nu och därför rekomenderas produkter med petrolatum eller hyaluronsyra.

60 årsåldern - satsa på ögonen
nu har huden i ansiktet ofta tappat lite av sin volym och resultatet blir då mörka ringar under ögonen. använd en ögoncreme som tar hand om det, ex; Loreals wringkle decrease collagen filler eye illuminator.

70+ - det är aldrig för sent
välj en dagcreme som reducerar mörka fläckar samtidigt som den fuktar och stramar upp slapp hud!


antioxidant = hjälper till att skydda kroppen mot den nedbrytning som orsakas av fria radikaler

kollagen = ger huden styrka och hållfasthet och samverkar med elastinet som ger den dess smidighet. Kollagenets förmåga att återfå sin form efter att ha blivit uttänjt minskar med åren och är anledningen till att huden blir rynkig




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0